«يحيي رحمتي» معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري کشور در افتتاحيه اين مرکز با اشاره به اهميت و جايگاه صنايع دستي در کشور خواستار توجه هرچه بيشتر به هنرهاي سنتي و صنايع دستي شد.
وي با تاکيد بر نقش صنايع دستي درکاهش معضل بي کاري و افزايش درآمد افزود: لزوم همکاري و تعامل ميان دستگاههاي مختلف دولتي با هدف کمک به هنرجويان يکي از مهمترين اقداماتي است که بايد در حوزه صنايع دستي صورت گيرد.
رحمتي اضافه کرد: تراش سنگهاي قيمتي و کاربردي کردن آنها و فعاليتهاي مربوط به تزيينات و جواهرآلات صورت خواهد گرفت و يک مرکز مناسب براي پرورش استعداد علاقه مندان به هنرهاي سنتي است.
وي هم چنين بر ورود جدي مراکز علمي و آموزشي به موضوع صنايع دستي تاکيد کرد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران نيز در اين افتتاحيه گفت: زماني که سنگها به محصول مورد درخواست مردم تبديل ميشود، ارزشي هزار برابر پيدا ميکند.
«محمد حسين فراهاني» افزود: در حال حاضر حدود 150 کارگاه صنايع دستي در تهران وجود دارد که از اين تعداد، 26 کارگاه بهصورت رسمي و 67 کارگاه در گروه سنگهاي قيمتي بهصورت خانگي فعاليت ميکنند.
در اين مراسم همچنين «محمدعلي ايازي» معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، حسين زارع صفت مديرعامل سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران، محمود منيعي معاون امور اجتماعي و فرهنگي منطقه 7 تهران و امير آقايي معاون صنايع دستي استان تهران نيز سخنراني کردند.
/108
انتهای پیام/